Yandex Metrica

Apple yeni yıla yeni modellerle giriyor! İşte 2022'de tanıtılacak ürünler

Apple yeni yıla yeni modellerle giriyor! İşte 2022'de tanıtılacak ürünler

Apple 2022 yılında yeni ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 14'te tanıtılması beklenen ürünlerden biri olarak öne çıkıyor. iPhone 14 hakkında tanıtım öncesi tasarımı hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar doğruysa dev teknoloji firmasının yeni telefonu bambaşka bir tasarımla kullanıcılara sunulacak.

Teknoloji

23.01.2024, 18:34

Dev teknoloji şirketi Apple, 2021 yılını iPhone 13, Apple Watch Series 7 ve Macbook Pro gibi ürünlerini tanıtarak bitirdi. 

2022 yılı itibariyle ise Apple'ın tanıtacağı yeni ürünler merakla beklenirken özellikle iPhone ailesinin son modeli olan iPhone 14 hakkında bazı iddialar ortaya atılmaya başlandı. 

Bloomberg'den Mark Gurman, iPhone 14, M2 çipe sahip olacak olan Macbook Air, iPad Pro gibi yeni nesil ürünler hakkında beklentilerini açıkladı. 

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

İPHONE 14'TE RADİKAL BİR DEĞİŞİM OLACAK 

Apple ürünleri hakkında uzmanlaşan Gurman'a göre, iPhone 14 ailesinin bazı modelleri, Android telefonlarda olduğu gibi ekran deliğiyle gelecek ve ön kamera bu deliğin içinde olacak. Bu tasarım sayesinde çentik yok olurken Face ID sistemi ekran altına taşınacak. 

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

DAHA BÜYÜK BİR İMAC BEKLENİYOR

Diğer yandan, M2 çipi ile üst segmente taşınan bir Macbook Air üretimi planlanıyor. Ayrıca Gurman, Apple Silicon işlemcili küçük boyutlu bir Mac Pro, yeni bir Mac mini ve daha büyük bir boyuta sahip iMac'in üretilmesini bekliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading