Yandex Metrica
SON DAKİKA
Apple resmi olarak duyurdu: iPhone batarya değişim ücretlerine rekor zam!

Apple resmi olarak duyurdu: iPhone batarya değişim ücretlerine rekor zam!

Apple, resmi destek sayfasında tüm iPhone sahiplerini yakından ilgilendiren bir mesaj paylaştı. Paylaşılan mesaj doğrultusunda, iPhone'ların batarya değişim ücretleri, 1 Mart 2023 itibarıyla tam 540 TL zamlanacak. İşte detaylar…

Teknoloji

23.01.2024, 20:15

ABD merkezli dünyaca ünlü teknoloji devi olan Apple, resmi destek sayfasında yer alan "Servis ücreti ne kadardır?" bölümüne binlerce insanı yakından etkileyen bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile yakın bir zamanda Apple servis ücretlerine sağlam zam geleceği net bir şekilde gözüküyor. Eğer sahip olduğunuz İphoneun bataryasında sorun var ve değiştirmeyi düşünüyorsanız, bu düşünceyi 1 Mart 2023'ten önce gerçekleştirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde yeni ve zamlı fiyat listesine göre fiyatlandırılacaksınız.

Apple'ın resmi internet sitesindeki duyuru doğrultusunda, batarya değişim maliyetleri, 1 Mart 2023 itibarıyla tam tamına 540 TL zamlanacak. Bu bağlamda tüketicilerin ödeyeceği tutar, yüzde 53 oranlarında artmış olacak. Apple, iPhone 14 ve ailesi için herhangi bir fiyat artışı yapmayacağını da belirtti. Kısacası bu zam, sadece 'eski' iPhone modelleri için geçerli olacak.

Elon Musk bu kez başardı! Starship roketi ilk kez uzay... Haberi Görüntüle

İŞTE, ZAM SONRASI BATARYA DEĞİŞİM ÜCRETLERİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading