Yandex Metrica

Amazon Prime Gaming'in yeni hediyeleri belli oldu! Prime Gaming'de hangi oyunlar verilecek, ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Amazon Prime Gaming'in yeni hediyeleri belli oldu! Prime Gaming'de hangi oyunlar verilecek, ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Amazon Prime Gaming'de hangi oyunlar verilecek, ücretsiz oyunlar nasıl alınır? soruları araştırılıyor. Prime Gaming'in Şubat ayında vereceği oyunlar belli oldu. Peki Prime Gaming'de hangi oyunlar verilecek, ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Teknoloji

23.01.2024, 20:22

Amazon Prime Gaming, aboneleri her ay ücretsiz bir şekilde yeni oyunları kütüphanelerine ekleyebiliyor. Bu kapsamda Prime Gaming'in Şubat ayında vereceği ücretsiz oyunlar sızdırıldı. Peki Prime Gaming'de hangi oyunlar verilecek, ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Prime Gaming bu ay 646 TL değerinde bir çok oyunu abonelerine ücretsiz bir şekilde verecek. Sızdırılan bilgilere göre oyunların verilmesine sayılı gün kala tam 9 oyun ücretsiz şekilde dağıtılacak. Peki hangi oyunlar verilecek? 

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

PRIME GAMING'DE HANGİ OYUNLAR VERİLECEK? 

Sızdırılan bilgilere göre Prime Gaming Şubat ayında şu oyunları verecek: 

  • The Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition –129,00 TL
  • Onsen Master –25,00 TL
  • Aerial_Knight's Never Yield –20,50 TL
  • Divine Knockout – 105,00 TL
  • One Hand Clapping – 149,00 TL
  • BATS: Bloodsucker Anti-Terror Squad –18,50 TL
  • Space Crew: Legendary Edition –135,00 TL
  • Tunche – 32,00 TL
  • Space Warlord Organ Trading Simulator – 32,00 TL

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

PRIME GAMING'DE ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR? 

Amazongames'in internet sitesinde yer alan bilgilere göre ücretsiz oyunları almak için 4 aşamayı tamamlamak gerekiyor. Verilen bilgilere göre şu aşamaları tamamlamak gerekiyor: 

  1. Amazon Games uygulamasını indirin.
  2. Uygulamayı bulun ve yükleyin. Dosya "AmazonGamesSetup.exe" olarak adlandırılmıştır.
  3. Amazon giriş bilgilerinizi girin ve ardından Giriş yap’a tıklayın.
  4. Oyun talep edin ve oynayın. Başarılı olun.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading