Yandex Metrica

AK Parti'den metaverse toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak

AK Parti'den metaverse toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak

AK Parti, bugün Ankara'da Metaverse Çalıştayı düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı çalıştayda, dijital dünya, tüm yönleri ile ele alınacak.

Teknoloji

23.01.2024, 19:00

AK Parti'nin ev sahipliğinde uzmanların da katılımıyla bugün metaverse (sanal evren) programı düzenlenecek. Bugün saat 13:00'te düzenlenecek olan sanal evren programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Akademisyenler, alanında uzman isimler ve çok sayıda davetlinin katılacağı "Forum Metaverse" programı, Ankara'daki ATO Congresium'da düzenlenecek.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

FIRSATLAR VE OLASI RİSKLER ELE ALINACAK

Programda "metaverse"ün fırsatları ve yaratacağı olası riskler değerlendirilecek. 'Metaverse ve Yaşam' oturumunda yeni teknolojinin gündelik yaşama olası etkileri üzerinde durulacak.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

TOPLUMSAL DEĞERLERE YANSIMASI DEĞERLENDİRİLECEK

'Metaverse ve Değerler' başlıklı ikinci oturumda da toplumsal değerlere yansımaları değerlendirilecek

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading