Yandex Metrica

ABD bu davaya kilitlendi! Bitcoin'in mucidi Satoshi Nakamoto'nun gerçek kimliği ortaya çıkabilir

ABD bu davaya kilitlendi! Bitcoin'in mucidi Satoshi Nakamoto'nun gerçek kimliği ortaya çıkabilir

ABD'de görülen bir dava ile birlikte Bitcoin'in mucidi olarak bilinen Satoshi Nakamoto'nun gerçek kimliğinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Kripto para yatırımcıları bu haberin ardından heyecanlanmaya başladı.

Teknoloji

23.01.2024, 18:18

Bitcoin'in hayatımıza girdiği ilk andan itibaren mucit Satoshi Nakamoto'nun gerçek kimliği merak ediliyor. Bitcoin'in White Paper'ını yazan ve ortadan kaybolan Nakamoto'nun kimliği gizliliğini koruyor. Hatta birtakım komplo teorisyenleri Nakamoto'nun bir kişi değil, bir grup olduğunu öne sürüyor.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

GERÇEK KİMLİĞİNİ ÖĞRENEBİLİRİZ

ABD'nin Florida eyaletinde sürmekte olan bir dava yakında Nakamoto'nun kimliğini açığa çıkarabilir. Söz konusu dava ilk bakışta sıradan bir dava gibi görünse de; David Kleiman adında vefat etmiş bir adamın ailesi, onun eski iş ortağı Craig Wright'a ortak varlıklarının kontrolü konusunda dava açmasıyla ilginç bir durum ortaya çıktı.

bitcoin

Davada bahsi geçen varlıklar Bitcoin'in iddia edilen yaratıcısı Satoshi Nakamoto'ya ait yaklaşık bir milyon bitcoinden oluşuyor. 

Davanın neticesine göre Nakatomo ortaya çıkabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading