Yandex Metrica

4. GSM operatörünün adı ne? Dördüncü GSM operatörü ne zaman geliyor?

4. GSM operatörünün adı ne? Dördüncü GSM operatörü ne zaman geliyor?

Dördüncü GSM operatörü Türkiye'ye geliyor. Peki yeni GSM operatörü ne zaman abone almaya başlayacak? Yeni GSM operatörü sahibi kim? Yeni GSM ismi ne olacak?

Teknoloji

29.02.2024, 15:25

Türkiye'de yeni GSM operatörü insanlar tarafından internette merakla aranmaya başladı. Türkiye'nin 4. GSM operatörü sahibinin kim olduğu ve ne zaman abone almaya başlayacağı da arananlar arasında.Yeni oparetörün adının NETGSM olacağını açıklayan NETGSM'in Yönetim Kurulu Başkanı Öcal, mart ayında abone alımlarına başlayacaklarını söyledi. Öcal "Diğer mobil operatörlere göre biz, katma değerli hizmetlere vereceğimiz yakın destekle fark yaratacağız." ifadelerini kullandı.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

YENİ GSM OPERATÖRÜ NUMARASI KAÇ OLACAK?

NETGSM'in Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, NETGSM firmasının Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan (BTK) 2009'da aldığı sabit telefon, sanal mobil telefon, internet servis sağlayıcılığı ve haberleşme altyapı lisanslarıyla hizmet sunduklarını belirtti. Öcal, mobil telefon hizmetlerinde ilk defa sanal mobil şebeke hizmetleri kapsamında Turkcell ile sözleşme imzalayarak, kendi GSM çekirdek şebeke alt yapılarını kurduklarını söyledi. Adem Öcal, BTK'den 0510 22X XXXX numara bloku aldıklarını ve test olarak hizmet vermeye başladıklarını ifade etti. Öcal, halihazırda sabit telefon hizmetleri (STH) kapsamında 200 bine yaklaşan VoIP/ SMS abonesiyle imtiyazlı grup firmalarının arkasından altıncı sıraya yükseldiklerini söyleyerek mobil hizmetlerde de rekabete hazırlıklı olduklarını kaydetti. Kullandıkları yazılım ve donanımları TÜBİTAK destekli Ar-Ge projeleriyle geliştirmeye öncelik verdiklerini söyleyen Öcal, elektronik ve yazılım sektöründe iyi bir kadroya, kendilerine ait veri merkezine, tecrübe ve altyapıya sahip olduklarının altını çizdi.

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

BTK ONAY VERDİ Mİ?

Adem Öcal BTK'ye gerekli başvuruları yaptıklarını ve abonelikleri elektronik ortamda alacaklarını aktararak, "Diğer operatörlere göre biz, yapacağımız katma değerli kampanyalarla fark yaratacağız. Hayatımızı kolaylaştıran, konforunu artıran tüm sektörlerde Makinalar Arası İletişim (M2M) ve nesnelerin interneti (IoT), mobil uygulamalar, kontrol sistemleri gibi teknolojik yazılım ve donanımsal ürünler olarak tanımlanan katma değerli hizmetler, yapay zekayla kısa süre içinde yaşantı şeklimizde, eğitimden iş hayatımıza köklü değişikliklere sebep olacak. Dolayısıyla bu ürünlerin uygulamasında kullanılacak iletişim alt yapılarına hızlı/esnek cevap vereceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading