Yandex Metrica
SON DAKİKA
24 saat olmadan Togg'a 17 bin 275 ön sipariş! Bakan Varank müjdeyi verdi

24 saat olmadan Togg'a 17 bin 275 ön sipariş! Bakan Varank müjdeyi verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 24 saat dolmadan Türkiye'nin yerli otomobili Togg'a 17 bin 275 sipariş geldiğini açıkladı.

Teknoloji

23.01.2024, 22:20

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Togg'da ön sipariş süreci başladı. Trumore uygulamasından ve Togg'un web sitesinden başvurulara açılan ön siparişlerle ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı.

WhatsApp'a yeni özellik geldi! WhatsApp sohbet kilitleme ve gizli kod... Haberi Görüntüle

24 SAAT BİLE OLMADAN...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "24 saat bile olmadan Türkiye'nin otomobili Togg'a 17 bin 275 Sipariş" ifadelerini kullandı.

Uzaktan çalışma sistemi tarih oluyor! Dell'den çalışma hayatında kriz çıkartacak... Haberi Görüntüle

ÇEKİLİŞ SÜRECİ 27 MART TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK 

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, 2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart’a kadar devam edecek.

TikTok Ceo'sundan ABD'nin yasağına misilleme: 300 bin ABD'li işini kaybedecek... Haberi Görüntüle

ÖN SİPARİŞ VEREREK ÇEKİLİŞE HAK KAZANACAK

Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan’a 60 bin TL’yi aktardıktan sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X’i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Türkiye’de ilk defa uçtan uca dijital satış sürecini deneyimleme fırsatı bulacak kullanıcılar, öncelikle "Togg.com.tr" veya Trumore uygulamasından “Akıllı Cihaz Konfigüratörü”ne girip cihazın donanım özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading