Yandex Metrica

2023 yılında WhatsApp çalıştıramayacak telefonlar belli oldu mu? 1 Ocak’tan sonra bu telefonlarda WhatsApp çalışmayacak!

2023 yılında WhatsApp çalıştıramayacak telefonlar belli oldu mu? 1 Ocak’tan sonra bu telefonlarda WhatsApp çalışmayacak!

2023 yılında WhatsApp çalıştıramayacak telefonlar belli oldu mu? İşte WhatsApp desteği kesilecek olan o modeller..

Teknoloji

01.02.2024, 00:58

Her geçen gün teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobil uygulamalara güncellemeler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü uygulama olan WhatsApp, artık güncelleme almayan ve eski işlemcilere sahip telefonlara kullanımını kapatıyor. Gelen son bilgilere göre, WhatsApp'ın uygulama gereksinimleri yeni koşullara sahip olacağı için 1 Ocak 2023 itibari ile bazı modellerde WhatsApp kullanılamayacak. Peki, 2023 yılında WhatsApp çalıştıramayacak telefonlar belli oldu mu?  sorusunun cevabını haberimizde sizler için derledik.

WhatsApp kullanıcılarının 1 Ocak 2023'ten itibaren WhatsApp'ı kullanabilmesi için en az Android 4.2 veya iOS 12.1 yüklü bir telefona ihtiyaçları olacak. Hatırlayacağınız üzere yakın dönemde de benzer bir durum yaşanmış ve bazı telefon modelleri WhatsApp kullanamamaya başlamıştı.

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

İŞTE 2023 YILINDA WHATSAPP ÇALIŞTIRAMAYACAK TELEFONLAR

iPhone 5

iPhone 5c

Archos 53 Platinum

Grand S Flex ZTE

Grand X Quad V987 ZTE

HTC Desire 500

Huawei Ascend D

Huawei Ascend D1

Huawei Ascend D2

Huawei Ascend G740

Huawei Ascend Mate

Huawei Ascend P1

Quad XL

Lenovo A820

LG Enact

LG Lucid 2

LG Optimus 4X HD

LG Optimus F3

LG Optimus F3Q

LG Optimus F5

LG Optimus F6

LG Optimus F7

LG Optimus L2 II

LG Optimus L3 II

LG Optimus L3 II Dual

LG Optimus L4 II

LG Optimus L4 II Dual

LG Optimus L5

LG Optimus L5 Dual

LG Optimus L5 II

LG Optimus L7

LG Optimus L7 II

LG Optimus L7 II Dual

LG Optimus Nitro HD

Memo ZTE V956

Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S3 mini

Samsung Galaxy Trend II

Samsung Galaxy Trend Lite

Samsung Galaxy Xcover 2

Sony Xperia Arc S

Sony Xperia miro

Sony Xperia Neo L

Wiko Cink Five

Wiko Darknight ZT

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

EN ÇOK KULLANILAN MODELLERDE WHATSAPP ÇALIŞMAYACAK

iPhone 4 ve altı modellere geçtiğimiz aylarda desteğin kesilmesinin sonrasında 1 Ocak 2023 itibari ile 5 ve 5c modeline de destek kesiliyor. Burada kritik nokta ise ülkemizde de hâlâ kullanılan LG ve Samsung modellerinin birçoğunda WhatsApp'ın artık çalıştırılamayacak olması.

WhatsApp uygulamasını kullanmak istiyorsanız ve elinizdeki telefon yukarıdaki telefonlardan biri ise 2023 yılında yeni telefon alıp WhatsApp uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading