Yandex Metrica

2022 yılında metaverse rüzgarı esecek! İşte fiyatı artması beklenen metaverse coinler

2022 yılında metaverse rüzgarı esecek! İşte fiyatı artması beklenen metaverse coinler

2021'in son çeyreğinde bir anda kripto varlık piyasalarında göz dolduran performanslar sergileyen metaverse coinler 2022 yılında da adından sıklıkla söz ettirecek.

Teknoloji

23.01.2024, 18:34

İşlem hacminde ve genel değerlemesinde giderek daha fazla yer kaplayan metaverse coin ve projeleri, artık piyasa liderlerini de ağırlıyor. Kripto koin, 2022 yılında ATH yapması mümkün olan coinleri listeledi.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

İŞTE DEĞERİ EN ÇOK YÜKSELMESİ BEKLENEN 5 METAVERSE COİN

24 saatlik işlem hacminde 110 milyon dolara ulaşan Chromia (CHR), gerçek dünyada merkezi olmayan uygulamalar oluşturmayı kolaylaştıran Metaverse projeleri için bir platformdur. Ethereum uygulamalarıyla uyumludur ve geliştiricilerin uygulamaları daha hızlı kodlamasını sağlar. Analiste göre 260 milyon dolarlık piyasa değeri olan Mines of Dalarnia ortaklığı CHR’yi verimli bir yıla hazırlıyor.

Dördüncü sırada, günlük 133 milyon dolara ulaşan işlem hacmiyle, Chromia üzerine kurulu bir çiftlik ve inşaatçı MyNeighborAlice (ALICE) yer alıyor. Metaverse projesi kullanıcıların sanal adalar satın almalarına ve bunları benzersiz öğelerle yükseltmelerine olanak tanıyarak oyuncuların adalarından para kazanmalarını sağlar. Analiste oyunun, 2022 Baharında piyasaya sürüleceğini hatırlatıyor.

Mart 2018’de piyasaya sürülen Axie Infinity, popüler Blockchain tabanlı oyunlardan biridir ve oyunun arkasındaki ekip özellikle oyun için tam bir Blockchain inşa etti. Bu Blockchain’e Ronin denir ve Ethereum’un bir side chain’dir. AXS, 24 saatte 184 milyon dolar işlem hacmine ulaşıyor. Analiste göre gelecek yıl piyasaya sürülecek Battles V2, RON ve Land Gameplay ile birlikte AXS fiyatı yeni ATH’lere ulaşabilir.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

MANA COİN NASIL PERFORMANS SERGİLEYECEK?

Analistin yakından takip ettiği Decentraland (MANA), 510 milyon dolar 24 saatlik işlem hacmiyle, piyasa değerine göre 29. sırada işlem görüyor. Analist, projenin halihazırda piyasadaki en değerli projelerden biri olsa da, Decentraland üzerine gittikçe daha fazla platform inşa edildiğinden, MANA’nın gelecek yıl fiyatını kolayca ikiye veya üçe katlayabileceğini düşünüyor.

İlk sırada, 1.1 milyar dolar günlük işlem hacmiyle, Ethereum tabanlı bir 3D metaverse Sandbox (SAND) yer alıyor. Analiste göre Alfa sezonun tamamlanmasıyla, yakında yeni bir etkinlik hazırlanıyor. Sandbox, indirilebilir bir istemciye sahip olduğundan, diğer Metaverse projelerine kıyasla rakipsiz bir kaliteye sahiptir. Analist tüm bunların SAND fiyatına olumlu yansıyacağını düşünüyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading