Yandex Metrica

Belediye otobüsü şoföründen takdir toplayan hareket: Yolcunun hayatını kurtardı!

Sakarya'da görevi başındaki belediye otobüsü şoförü, insanlığa umut veren hareketiyle takdir topladı. Otobüste kalp krizi geçiren yolcuyu güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştiren şoför, bu davranışıyla 60 yaşındaki yolcunun hayatını kurtardı. Vatandaşlar, cesareti ve gösterdiği mücadele örneği sebebiyle sürücü personeli Recep Dağdelen'i tebrik etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise yaşanan söz konusu olaya dair, "Büyükşehir Belediyesi olarak bizler için devam eden tüm işler, bir vatandaşımızın ihtiyacı halinde değişir. Hemşerilerimizin sağlığı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan personellerimizden Recep Dağdelen, araçta kalp krizi geçiren hasta için seferber olup, bir canın kurtulmasını sağladı. Herkes için örnek teşkil eden, bizleri duygulandıran ve onurlandıran bu davranıştan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." açıklamalarına yer verdi.

Multimedya

23.01.2024, 22:53

Sakarya'da görevi başındaki belediye otobüsü şoförü, insanlığa umut veren hareketiyle takdir topladı. Otobüste kalp krizi geçiren yolcuyu güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştiren şoför, bu davranışıyla 60 yaşındaki yolcunun hayatını kurtardı. Vatandaşlar, cesareti ve gösterdiği mücadele örneği sebebiyle sürücü personeli Recep Dağdelen'i tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise yaşanan söz konusu olaya dair, "Büyükşehir Belediyesi olarak bizler için devam eden tüm işler, bir vatandaşımızın ihtiyacı halinde değişir. Hemşerilerimizin sağlığı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan personellerimizden Recep Dağdelen, araçta kalp krizi geçiren hasta için seferber olup, bir canın kurtulmasını sağladı. Herkes için örnek teşkil eden, bizleri duygulandıran ve onurlandıran bu davranıştan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." açıklamalarına yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading