Yandex Metrica
SON DAKİKA

Bakan Karaismailoğlu'ndan İBB yönetimine proje eleştirisi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Stratcom Summit’21 Zirvesi’nde konuştu. İstanbul'da artan ihtiyaçlar karşısında sürekli yatırım yapmanın önemine vurgu yapan Karaismailoğlu, bakanlık olarak metro projelerini son derece hızlandırdıklarını, şehrin yöneticilerinden de projelerini aynı hızda sürdürmelerini beklediklerini ifade etti.  Aynı zamanda Karaismalioğlu, son dönemde CHP tarafından sıklıkla gerçekleştirilen heykel açılışlarına da gönderme yaparak, ''Bu projeler bir heykel değil, sanat eseri' dedi.

Multimedya

23.01.2024, 22:52

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Stratcom Summit’21 Zirvesi’nde konuştu. İstanbul'da artan ihtiyaçlar karşısında sürekli yatırım yapmanın önemine vurgu yapan Karaismailoğlu, bakanlık olarak metro projelerini son derece hızlandırdıklarını, şehrin yöneticilerinden de projelerini aynı hızda sürdürmelerini beklediklerini ifade etti. 

Aynı zamanda Karaismalioğlu, son dönemde CHP tarafından sıklıkla gerçekleştirilen heykel açılışlarına da gönderme yaparak, ''Bu projeler bir heykel değil, sanat eseri' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading