Yandex Metrica

Sitede Ara

Antalya'da 'ejder meyvesi' kavgası yok artık dedirtti!

Sosyal medya, babasına ait ejder meyvesi serasından ürün alan gencin video kaydını konuşuyor. Serada çalışan bir kadının iftiralarından ürken genç, bir kova dolusu meyveyi kapıdan alırken çıldırmış kadının saldırısına uğruyor.  Sözkonusu genci 'taciz' iddiasıyla suçlamak için üzerindeki giysileri yırtmaya çalışan kadın, çiftçi gencin aldığı vidyolu önlem sayesinde bu amacına ulaşamadı. Genci bir süre "İmdat" diye bağırarak kovalayan kadının görüntüsü sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Taciz ve tecavüz vakalarında mevcut yasaları istismar etmek isteyen kadının hareketi büyük tepki çekti.

Multimedya

23.01.2024, 22:49

Sosyal medya, babasına ait ejder meyvesi serasından ürün alan gencin video kaydını konuşuyor. Serada çalışan bir kadının iftiralarından ürken genç, bir kova dolusu meyveyi kapıdan alırken çıldırmış kadının saldırısına uğruyor. 

Sözkonusu genci 'taciz' iddiasıyla suçlamak için üzerindeki giysileri yırtmaya çalışan kadın, çiftçi gencin aldığı vidyolu önlem sayesinde bu amacına ulaşamadı. Genci bir süre "İmdat" diye bağırarak kovalayan kadının görüntüsü sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Taciz ve tecavüz vakalarında mevcut yasaları istismar etmek isteyen kadının hareketi büyük tepki çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading