Yandex Metrica

ABD'li gazetecinin Putin'in karşısındaki 'bacak hareketi' çok konuşuldu!

Geçtiğimiz günlerde Rusya Enerji Haftası Forumu'na katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, ABD'li sunucu ile yaşadığı gerginlik kamuoyunda çok konuşulurken, kadın sunucu Hadley Gamble'nin etkinlikte bacaklarını Putin'e doğru uzatarak farklı hareketler sergilemesi, Ruslar tarafından cazibesini kullanmak istediği şeklinde değerlendirildi. Rus devlet televizyonunda konuya dair yorum yapan sunucular "Eleştirilme korkusu olmadan kendini açıkça cinsel bir obje olarak konumlandırdı." açıklamasında bulundu.

Multimedya

23.01.2024, 22:50

Geçtiğimiz günlerde Rusya Enerji Haftası Forumu'na katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, ABD'li sunucu ile yaşadığı gerginlik kamuoyunda çok konuşulurken, kadın sunucu Hadley Gamble'nin etkinlikte bacaklarını Putin'e doğru uzatarak farklı hareketler sergilemesi, Ruslar tarafından cazibesini kullanmak istediği şeklinde değerlendirildi.

Rus devlet televizyonunda konuya dair yorum yapan sunucular "Eleştirilme korkusu olmadan kendini açıkça cinsel bir obje olarak konumlandırdı." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading