Yandex Metrica
SON DAKİKA

ABD'de ilkokulda katliam! Korkunç anlar kamerada

ABD’nin Tennessee eyaletindeki bir ilkokulda silahlı saldırgan katliam yaptı. Yaklaşık 200 öğrencinin bulunduğu The Covenant isimli özel Hristiyan okuluna giren şahıs, 3’ü çocuk 3’ü okul görevlisi 6 kişiyi öldürdü. Feci saldırının ardından açıklama yapan Metro Nashville Polis Departmanı, üzerinde 2 uzun namlulu silah ve bir tabancanın yer aldığı saldırganın olay yerinde öldürüldüğünü duyurdu. Şahsın kimliğini açıklanmazken, saldırının neden yapıldığı bilgisi ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. O korkunç anlarla ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. O görüntülerde saldırganın elinde silahla okula girdiği ve kordiorda ateş ettiği anlar yer alıyor. Öte yandan dehşet verici olayşa ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Multimedya

23.01.2024, 23:06

ABD’nin Tennessee eyaletindeki bir ilkokulda silahlı saldırgan katliam yaptı. Yaklaşık 200 öğrencinin bulunduğu The Covenant isimli özel Hristiyan okuluna giren şahıs, 3’ü çocuk 3’ü okul görevlisi 6 kişiyi öldürdü.

Feci saldırının ardından açıklama yapan Metro Nashville Polis Departmanı, üzerinde 2 uzun namlulu silah ve bir tabancanın yer aldığı saldırganın olay yerinde öldürüldüğünü duyurdu.

Şahsın kimliğini açıklanmazken, saldırının neden yapıldığı bilgisi ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. O korkunç anlarla ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. O görüntülerde saldırganın elinde silahla okula girdiği ve kordiorda ateş ettiği anlar yer alıyor.

Öte yandan dehşet verici olayşa ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading